Ples školy 2011

Foto


Velikonoční dílna 2011

Foto


Kuličkiáda 2011

V areálu TJ Dražice se dne 28.05.2011 konal I. ročník  Mistrovství ve cvrnkání kuliček. Soutěžící, kterých se sešlo celkem 35, byli rozděleni dle věku do 4 skupin (0-5 let, 6-9 let, 10-14 let, 15-99 let). Každá věková kategorie zápolila pod odborným okem rozhodčího, který nekompromisně hodnotil výkony každého zúčastněného. Samostatnou kategorií bylo utkání mezi organizátory. Pokud bychom měli vyhodnotit účast a následné výhry, musíme konstatovat, že nejlépe si vedla rodina Stuchlíkových (celkem 3 výhry). Vítězové byly oceněni mimo jiné speciálně vyrobenými tričky, kterými se mohou v příštím ročníku prezentovat jako favorité. Je pouze na ostatních, zda jim bude pozice favorita ponechána, či nikoliv. Těšíme se na příští ročník a věříme, že se sejdeme alespoň v takovém počtu jako letos. Díky všem za účast a pomoc při organizaci. Ve sdružení je pouze pět členů, takže bez vydatné pomoci mnoha přátel, by se nám těžko něco podařilo uskutečnit. Touto akcí se s vámi pro letošní školní rok Sdružení rodičů  loučí a zároveň se těší na rok následující. Bude nás opět čekat Drakiáda, Lampiónový průvod, atd. Přejeme vám všem krásné prázdniny a v září na shledanou.   

Foto


Drakiáda 2011

V neděli 25. září tohoto roku se u školy sešlo více než 30 dětí, které se všemi svými silami snažili dostat do vzduchu létací draky. I když bylo nádherné slunečné počasí, které přálo pobytu na čerstvém vzduchu, vítr se před námi někam schoval. Dětem, ani dospělým to však náladu nezkazilo a všichni si užili příjemné odpoledne. Pomohlo tomu nejen pěkné počasí, ale i opečené vuřtíky a pohodová nálada. Všem děkujeme za účast a v říjnu se na vás těšíme při lampiónovém průvodu, který se uskuteční 29.10.2011 (podrobnosti se dočtete na včas vyvěšených plakátcích). 

Foto


Lampionový průvod 2011

Foto


Vánoční dílna 2011

Foto


Vánoční jarmark 2011

Při první adventní neděli byl stejně jako v předchozích letech rozsvícen na návsi v Dražicích vánoční strom. V tento sváteční podvečer se zároveň konal Adventní jarmark, při kterém si zúčastnění mohli zakoupit nejeden vánoční dárek, adventní věnce, jmelí a dekorativní předměty na předvánoční výzdobu svých domovů. Zároveň bylo možné zdarma ochutnat vánoční punč, čaj, vánočku, nebo štolu. Doufáme, že se akce líbila a zakoupené předměty udělají nemalou radost jak nakupujícím, tak i obdarovaným. Výdělek z prodeje bude použit na společenské akce pořádané Sdružením rodičů. Zároveň moc děkujeme za dobrovolný příspěvek, který byl v celkové částce 2 000 ,- Kč předán zástupcům Mateřské školky a Základní školy v Dražicích. Peníze budou použity na nákup vánočních dárků pro děti.

Přejeme všem krásné Vánoční svátky a hodně zdraví v roce 2012.

Foto